Choose your language:  
Ενημερωτικό Δελτίο
Θα θέλατε να ενημερώνεστε για την εταιρεία μας και τις προσφορές μας;
Γίνεται συνδρομητής στο ενημερωτικό μας δελτίο!
Αναζήτηση
Παρακαλώ εισάγεται τη λέξη αναζήτησης
Αρχή
Ιστορικό
Κύριες Δραστηριότητες
Ειδήσεις - Ανακοινώσεις
Ανθρώπινο Δυναμικό
Εμπορικά Κέντρα
Οικιστικοί Χώροι - Κύπρος
Γραφειακοί & Οικιστικοί Χώροι - Ελλάδα
Σημαντικά έργα που εκτελέστηκαν
Επικοινωνήστε μαζί μας
Αρχή Κύριες Δραστηριότητες

Κύριες Δραστηριότητες

Κύριες δραστηριότητες του Συγκροτήματος είναι η ανάπτυξη γης και οι εργοληπτικές εργασίες.  Στον τομέα της ανάπτυξης γης, οι δραστηριότητες αφορούν την ανέγερση γραφειακών και εκθεσιακών χώρων, διαμερίσματα και κατοικίες  με απώτερο σκοπό την πώληση ή/και ενοικίαση τους. Στον εργοληπτικό τομέα το Συγκρότημα διατηρεί Άδεια Εργολήπτου Α' Τάξεως.            

 

Ανάπτυξη γης και ακινήτων                     

Ο βασικός επιχειρησιακός τομέας του Συγκροτήματος είναι η ανάπτυξη υψηλής ποιότητας επαγγελματικών χώρων, γραφειακών συγκροτημάτων και  οικιστικών μονάδων.                        

Στόχος του Συγκροτήματος είναι η δημιουργία λειτουργικών χώρων, σε αρμονία με το περιβάλλον, που αναγνωρίζουν την ψυχολογία του σημερινού ανθρώπου. Με προσοχή στην λεπτομέρεια αναδεικνύουμε το χώρο, επαγγελματικό ή οικιστικό χώρο σε χώρο ζωής.

Η προσήλωση στην καλύτερη δυνατή ποιότητα κατασκευής καθώς επίσης και η επιλογή του χώρου ανάπτυξης είναι στρατηγικής σημασίας για το Συγκρότημα. Στόχος του Συγκροτήματος είναι η επένδυση σε ακίνητα μεγάλου εμβαδού και συντελεστή ώστε να επιτυγχάνει τις οικονομίες της κλίμακας αλλά και να είναι τα κτίρια σε σημεία τέτοια που να αναδεικνύονται σε σημεία αναφοράς.

Τα τελευταία χρόνια το Συγκρότημα έχει καταξιωθεί στον τομέα των μεγάλων συγκροτημάτων γραφειακών και εκθεσιακών χώρων.  Κτίρια όπως το Athienitis Centennial Building, το Μέγαρο Αθηαινίτη, το Kennedy Business Center και το Μέγαρο Τσιγαρίδη που αφορούν μόνο εμπορικές χρήσεις (ήτοι γραφειακοί και εκθεσιακοί χώροι), έχουν αφήσει την σφραγίδα τους στην πρωτεύουσα λόγω του εξαίρετου σχεδιασμού, αρχιτεκτονικής και ποιότητας οικοδομής. Μεταξύ άλλων οι εν λόγω γραφειακοί χώροι διαθέτουν ξεχωριστές εγκαταστάσεις Α/C, τελευταίου τύπου συστήματα εισόδου αυτοκινήτων και επισκεπτών, συστήματα ασφαλείας σύγχρονης τεχνολογίας, υπερυψωμένα δάπεδα, δομημένη καλωδίωση κλπ.

Επίσης το Συγκρότημα έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα στον τομέα των πολυτελών διαμερισμάτων με χαρακτηριστικά όπως ανεξάρτητες θερμάνσεις, καλυμμένους χώρους στάθμευσης, αποθήκες κλπ., οικοδομημένα σε περιοχές όπως, Χίλτον και Ακρόπολη στην Λευκωσία.

 

Εργοληπτικές Εργασίες

Το Συμβούλιο Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών, οικοδομικών και τεχνικών έργων, που υπάγεται στο Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, έχει εγγράψει την Εταιρεία στη Τάξη Α και με Πείρα Α για τα οικοδομικά έργα η οποία είναι και η ανώτερη βαθμίδα αυτού του τομέα. Η άδεια αυτή δίνει την δυνατότητα στην Εταιρεία να διεκδικήσει και να αναλάβει έργα οποιουδήποτε μεγέθους της οικοδομικής βιομηχανίας στην Κύπρο.

Από την ημερομηνία συστάσεως της το 1984, η Εταιρεία έχει αναλάβει και εκτελέσει με επιτυχία εργοληπτικές εργασίες αρκετών εκατομμυρίων λιρών.

Η Εταιρεία έχει επίσης αποκτήσει πείρα σε έργα τύπου “Turn Key” ή ολοκληρωμένες λύσεις, δηλαδή σχεδιασμός επίβλεψης, κατασκευή. Το 1996 με τέτοιο τρόπο, ανέλαβε την υπεραγορά Chris Cash & Carry Columbia, στη Λεμεσό

Στις 12 Ιανουαρίου 2002 η Εταιρεία εγκρίθηκε  από το Κεντρικό Συμβούλιο Προσφορών για την υποβολή προσφορών για την εκτέλεση Οικοδομικών Έργων κατασκευαστικού κόστους μέχρι Λ.Κ. 3.000.000 με την μέθοδο “Μελέτη – Κατασκευή – Συντήρηση - Χρηματοδότηση”. Αυτό δίνει την ευκαιρία στην Εταιρεία να μπορεί να προσφοροδοτεί  για κρατικά έργα τέτοιου τύπου.


Copyright © 2005-2019 K. Athienitis Contractors-Developers Public Ltd Design & Development: NETSMART